Posted in Business, House of Pashminas, Ngeblog

Promosi Online Shop

Rencananya mau mempromosikan online shop gw di mp. Trus karena mp mulai mendukung online shop jadi gw mulai isi-isi beberapa kolom. Ternyata profile gw berubah jadi “online seller” aaah kok jadi begini. Mau dibatalin engga bisa. Padahal MP ini untuk tempat curhat, sharing kebahagiaan, nyeritain perkembangan Aray. Lah sekarang jadi tempat jualan juga…Mendingan gw bikin account baru aja ya, untuk khusus jualan. Kayaknya engga sreg deh jadi satu dengan diari sehari-hari.

Advertisements

Author:

Mother of two children.

3 thoughts on “Promosi Online Shop

Your Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s